Verkkolaskutus

Näin toimitat laskun meille

Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry:lle osoitetut laskut toimitetaan meille pääsääntöisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostitse, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme ota vastaan paperilaskuja käyntiosoitteeseemme kuin siitä erikseen sovitusti.

Meiltä lähetettävät laskut toimitetaan saajalle pääsääntöisesti verkkolaskuina jos laskun saajalla se on käytössä. Muussa tapauksessa toimitamme laskut sähköpostin liitteenä. Emme lähetä paperisia laskuja enää.

1. Verkkolaskutusosoite

Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry, 1921327-6
Verkkolaskutusosoite: 003719213276
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*
* Käyttäkää tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.
Verkkolaskutusosoite: FI6012573000527384
Operaattori: NORDEA (NDEAFIHH)

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun
Laskut lähetetään palvelun sähköpostiin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 19213276@scan.netvisor.fi

• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisena liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
• PDF-tiedostojen tulee olla PDF-dokumentteja (PDF-versio 1.3 tai uudempi).
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210×297 mm.
• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Älkää käyttäkö erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun
Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen. Käytä laskua luodessa alla näkyvää osoitetta.

Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry 
19213276
PL 100
80020 Kollektor Scan

• Lähetä skannausosoitteeseen ainoastaan laskutusmateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esim. kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
• Käytä tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se alkaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
• Älä käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.