HELPOMPI TAPA -kortit ovat ilmestyneet

HELPOMPI TAPA  MUUTOKSEEN

Tule ry on työstänyt yhteistyössä PsT, Dosentti Pilvikki Absetzin kanssa työväline-sarjaa, joka tukee asiakasta elintapamuutoksen tekemisessä. Sarjaan kuuluu neljä korttia:

HELPOMPI TAPA – Liikunnan lisäämiseen
HELPOMPI TAPA – Terveelliseen syömiseen
HELPOMPI TAPA – Kohtuuteen
HELPOMPI TAPA – Savuttomuuteen

Miksi HELPOMPI TAPA?

Useimmeille meistä ellintapamuutokset voivat tuntua vaikeilta ja mahdottomilta ajatuksilta. Tuntuu, että PITÄISI, muttei pysty ehdi tai jaksa. Tai ei yksinkertaisesti jaksa yrittää. Vastarinta johtuukin usein siitä, että muutokset tuntuvat liian suurilta ja vaikeilta. 

HELPOMPI TAPA -kortit tukevat elintapamuutoksessa. Ne auttavat löytämään ”vanhaa hyvää” ja vahvistamaan sitä sekä auttavat tekemään muutoksista pysyviä tottumuksia, jolloin niillä on vaikutusta.

HELPOMPI TAPA on ainakin puoliksi automaattinen. Esimerkiksi moni meistä syö joka aamu saman aamiaisen sen kummemmin asiaa ajattelematta. Koska HELPOMPAA TAPAA on mahdollista ylläpitää, on se vaikuttava. 

Käy tutustumassa tänään aukaisuihin sivuihin, löydät sieltä ammattilaisille vahvuuslähtöisen ohjauksen työvälineitä asiakkaan elintapamuutoksen tukemiseen sekä HELPOMPI TAPA -materiaalit sähköisessä muodossa sekä niitä tukevaa lisämateriaalia.  Voit käyttää HELPOMPI TAPA -työvälinettä elintapaohjauksen tukena vastaanotolla tai antaa kortin asiakkaalle kotiin täytettäväksi. Sivuilta löytyy ohjeistusvideot niin ammattilaisille kuin käyttäjälle kortin käyttöön.

Valmiita kortteja voi tilata terveydenhuollon käyttöön kätevästi sivustoltamme postimaksun hinnalla, toistaiseksi lähetämme kortteja max. 50 kpl / korttisarja ja toimitusaikamme koronatilanteesta johtuen on 1-2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta.