UUTISKIRJEET

2021

kuvassa korttikollaasi Helpompi tapa- korteista elintapamuutoksen tukemiseen

Uutiskirje 2/2021

Uutiskirjeessä aiheina muun muassa HELPOMPI TAPA -työvälineet ammattilaisille, Tule avuksi -podcast sarja ammattilaisille, jäsenjärjestöjemme toiminta tutuksi ja Kansallinen Tule-ohjelma.

Lue lisää


Kansallisen Tule-ohjelman kansikuva., jossa harmaalla pohjalla näkyy sinisellä henkilöitä kävelemässä.

Uutiskirje 1/2021

Järjestyksessään toinen Kansallinen TULE-ohjelma julkistettiin marraskuun lopulla. Laaja-alainen ohjausryhmä viitoitti ohjelman sisältöjä puheenjohtajana toimineen professori Jaro Karppisen johdolla.

Lue lisää


2020

Uutiskirje 6/2020

Tule ry on työstänyt yhteistyössä PsT, Dosentti Pilvikki Absetzin kanssa työväline-sarjaa, joka tukee asiakasta elintapamuutoksen tekemisessä.

Lue lisää


Uutiskirje 5/2020

Maailmanlaajuinen Tule-toimintaviikkoa vietetään lokakuussa 12.-20.10.2020. Viikon aikana on tarkoitus saada ihmiset ajattelemaan omaa tuki- ja liikuntaelinterveyttään sekä saada näkyviin tietoa tule-ongelmista ja -sairauksista.

Lue lisää


Uutiskirje 4/2020

Syksyn aikana pidettiin Tule ry:n liittokokous, jossa valittiin hallituksen puheenjohtaja kahdeksi vuodeksi sekä hallituksen varsinaiset jäsenet kaudelle 2020-2021. Liiton hallituksen puheenjohtajana jatkaa Katriina Lahti Kuopiosta.

Lue lisää


Uutiskirje 3/2020

Kevään poikkeustilanne alkaa hiukan hellittämään, mutta kuinka sen vaikutukset tulevat näkymään tulevaisuudessa ikääntyneiden toimintakyvyssä, tätä pohdimme kesän uutiskirjeessämme. Löydät uutiskirjeestämme mm. suositusten yli 70-vuotiaiden osalta päivitettiin toukokuun lopulla sekä palasia syksyn toiminnastamme. Etkö vielä ole uutiskirjeemme tilaaja?  Lue lisää

Uutiskirje 2/2020

Toimintakyvyn ylläpitäminen kaiken pysähtyessä, on tärkeää meille kaikille, mutta erityisesti riskiryhmiin kuuluville. Kokosimme infoa ja jumppia yhteen paikkaan helpottamaan työtäsi!  Lue lisää

Uutiskirje 1/2020

Vuoden ensimmäinen uutiskirjeemme keskittyy jäsenjärjestöissämme ajankohtaisista toiminnoista tiedottamiseen. Olemme huhtikuussa mukana M/S SOSTE-risteilyllä ja sinne ilmoittautuminen on käynnistynyt. Lue lisää

2019

Uutiskirje 3/2019

Vuosi  lähenee loppuaan

Vuosi 2019 on ollut monella tavalla mielenkiintoinen ja osin kiireinenkin, mutta hyvällä tavalla. Olemme tehneet paljon hyvää yhteistyötä mahtavien yhteistyötahojen kanssa ja saaneet yhdessä paljon aikaan.

Lue lisää


Uutiskirje 2/2019

Päivitetty Kansallinen Tule-Ohjelma valmistuu syksyllä

Syksy on alkanut  järjestöissä kiireisenä, niin myös meillä. Syksyn aikana valmistuu päivitetty Kansallinen Tule-Ohjelma, jonka ohjausryhmää on vetänyt professori Jaro Karppinen

Lue lisää


Uutiskirje 1/2019

Vuosi 2019 on vaalivuosi, vaikutetaan yhdessä!

Tämä vuosi on vaalivuosi, 14.4.2019 valitaan Suomeen uudet kansanedustajat ja Europarlamenttivaalit pidetään 26.5.2019. Saimme viime viikolla tiedon, että Sote kaatui ja sen eteenpäin vieminen jää seuraavan hallituksen harteille. Nyt on kuitenkin hetki vaikuttaa saadaksemme tule-ongelmiin liittyviä asioita esiin.

Lue lisää


2018

Uutiskirje 2/2018

Henkilökunnan tervehdys

Liittomme visio on ”Kaikilla yhtäläiset mahdollisuudet parantaa tule-terveyttään”. Tuohon visioon sisältyy kolme päänäkökulmaa: elinympäristön merkitys, yksilöiden erilaiset lähtökohdat sekä meidän kaikkien oma rooli oman terveyden eteen.

Lue lisää

Uutiskirje 1/2018

Nyt keskitytään luomaan arjen mahdollisuuksia! Sote tulee tai ehkä ei. Tulee ratkaisu olemaan millainen tahansa, tule-vaivojen ja tule-sairauksien hoidossa tulee olemaan paljon tehtävää. Mahdollisuus ja perusta tuki- ja liikuntaelinterveydelle luodaan kuitenkin jo paljon ennen kuin päädytään terveydenhuoltoon. Lue lisää