KUMINAUHAJUMPPAVIDEOT

Vastuskuminauha on mainio hankinta kotitreenaajalle, ja sen kanssa pystyykin tekemään monipuolisesti erilaisia treenejä ihan omassa olohuoneessa. Kuminauhoja on saatavana useita eri vahvuuksia ja sen vastusta on muutenkin helppo säädellä itselle sopivaksi. Kuminauha muuntuu yllättävän moneen liikkeeseen vastukseksi ja lisämausteeksi treeneihin.

Vastuskuminauhalla saat harjoitettua kehoasi monella eri tavalla tarpeesi mukaan. Sen avulla voit treenata lihaskuntoasi, huoltaa kehoasi ja myöskin harjoittaa liikkuvuuttasi. Välineenä kuminauha on myös turvallinen ja nivelystävällinen.

seniori365.fi

Jokainen tekee oman toimintakykynsä mukaan. Liikkeet tehdään turvallisesti ja huolellisesti. Jumpassa tulee käyttää hyviä jalkineita ja suorittaa jumppa hyvän alustan päällä. Jumppa soveltuu hyvin kaikenikäisille ja jumpan voi tehdä vaikka useampaan kertaan peräkkäin.

 

Seniori365 - Vastuskuminauhajumppa

Kuntopolis vetää vastuskuminauhajumpan. Videon voi laittaa pyörimään ja tehdä jumpan videon tahtiin tai jumpan voi laittaa välillä tauolle. Jokainen tekee oman toimintakykynsä mukaan. Liikkeet tehdään turvallisesti ja huolellisesti. Jumpassa tulee ...käyttää hyviä jalkineita ja suorittaa jumppa hyvän alustan päällä. Jumppa soveltuu hyvin kaikenikäisille ja jumpan voi tehdä vaikka useampaan kertaan peräkkäin.

Jokainen on itsensä asiantuntija ja vastaa itsestään. Keskeytä suorituksesi, jos tunnet tavallisuudesta poikkeavia oireita.

Hyviä jumppahetkiä!

http://www.seniori365.fi
http://www.kuntopolis.fi

Selkäliitto ry

Videon harjoitteet on suunniteltu henkilöille, joiden yläselkä on jäykkä tai voimattoman tuntuinen.

 

Kuminauhajumppa auttaa yläselkäkipuihin, osa 1

Kuminauhajumppa sopii hyvin yläselän jäykkyyteen ja voimattomuuteen. Säilytä hyvä ryhti jumpan aikana.

Kuminauhajumppa auttaa yläselkäkipuihin, osa 2

Kuminauhajumppa sopii hyvin yläselän jäykkyyteen ja voimattomuuteen. Säilytä hyvä ryhti kuminauhajumpan aikana.