APUA ARKEEN JA TOIMINTAKYVYN YLLÄPITÄMISEEN POIKKEUSTILANTEESSA

Meidän kaikkien on hyvä huolehtia oman kunnon säilymisestä ja olemmekin koonneet eri tahojen mm. Selkäliitto, Suomen Nivelyhdistys, Ikäinstituutti jne., tuottamia tulostettavia jumppaohjeita käyttöösi. Löydät monipuolisia ohjeita, joita voi joko tallentaa koneelle myöhempää käyttöä varten tai tulostaa. Jumppaohjeissa on maininta, onko jumppa helppo, keskivaikea tai vaativa.

Löydät myös eri tahojen tuottamia jumppavideoita, tekijöinä muun muassa Selkäliitto, Suomen Nivelyhdistys, Suomen Luustoliitto, Ikäinstituutti jne. Videot soveltuvat erityisesti ikääntyneille, mutta niistä on hyötyä myös meille kaikille ja jokainen voi hyödyntää niitä oman kuntonsa ja tasonsa mukaan.

Löydät eri tahojen tuottamia mm. YleAreenan, Digiklinikan ja Eläkeliiton ohjeistuksia ja opasvideoita, kuinka kuka tahansa voi turvallisesti opetella digilaitteiden käyttöä ja liikkua verkossa turvallisesti.

Toivomme, että sivuillemme kootuista tiedoista on hyötyä ja otamme mielellämme vinkkejä hyvistä jumppavideoista ja -ohjeista sekä muista toiminnoista, joiden tiedoista tai ohjeista olisi hyötyä, vinkkejä ja tietoja voit lähettää meille sähköpostitse jaana.hyvonen@suomentule.fi.