TULE KUNTOON! -LUENNOT

TULE kuntoon! -luennoilla käsitellään monipuolisesti tuki- ja liikuntaelinongelmia, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoja, osteoporoosia ja kaatumistapaturmia sekä tarjotaan tietoa ja tukea tuki- ja liikuntaelinterveydestä ja tule-vaivojen ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta. Luennoitsijoina toimivat alan asiantuntijat ja luennoille osallistujat saavat mukaansa monipuolisen materiaalivihkon. Lisäksi paikallisyhdistykset ja -osastot ovat mukana aktiivisesti mukana käytännön järjestelyissä ja esittelemässä vertaistuki- ja toimintamahdollisuuksiaan. Luennoille ovat kaikki tervetulleita, ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia joille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Luentokiertuetta on järjestetty vuodesta 2011, jolloin luentokiertue aloitti nimellä Vastaisku Vaivoille. Vuosien 2011-2018 aikana on pidetty 265 luentoa 145 paikkakunnalla ja niillä on tavoitettu yli 25 000 kuulijaa eri puolilla Suomea. 

Luentoja järjestetään  Huoltoliitto ry:n,  Invalidiliitto ry:n,  Selkäliitto ry:n, Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n, Suomen Luustoliitto ry:n,  Suomen Nivelyhdistys ry:n, Suomen Sjögrenliitto ry:n ja heidän jäsenyhdistystensä kanssa yhteistyössä ympäri Suomea Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.

 

 

LUENTOPAIKKAKUNNAT

TULE kuntoon! -luentoja järjestetään vuoden 2019 aikana 25 luentoa eri puolilla Suomea.

TULE KUNTOON! -LUENTOVIHKO

Luennoilla jaettava TULE kuntoon -luentovihko, tulostettava (pdf).

TULE-TIETOA

Tietoa tuki- ja liikuntaelinongelmista, niiden ennaltaehkäisystä ja itsehoidosta.

ELINTAPAMUUTOKSEN TUKEMINEN

Keinoja ja työkaluja elintapamuutosten tukemiseen.

LUENNOITSIJAT

Luentomateriaalit. Kirjaudu tunnuksilla, jotka olemme lähettäneet sinulle.

Katso TULE kuntoon! -luento