KANSALLINEN TULE-OHJELMA JULKISTAMINEN  24.11.2020

Tule ry:n koordinoima Kansallinen Tule-ohjelma vuosille 2020-2025  julkistettiin 24.11.2020. Tilaisuudessa esiteltiin ohjelman sisältöä sekä puheenvuoroissa  kuultiin tehokkaita keinoja TULE-terveyden säilyttämiseen, parantamiseen ja ennaltaehkäisyyn sekä näkökulmia, mitä toimenpiteitä pitäisi  tehdä kuntien ja valtion eri hallinnonalojen, terveydenhuollon eri ammattiryhmien ja järjestöjen välillä. Tilaisuudessa saatiin myös käytännön tietoa, kuinka kunnat voivat edistää kuntalaisten TULE-terveyttä ja hyvinvointia.

Tilaisuuden materiaalit:

Kansallisen Tule-ohjelman julkistuswebinaari 24.11.2020, tekstitetty

Kansallinen TULE-ohjelma on Tuki- ja liikuntaelinliitto Tule ry:n koordinoima ja kokoama katsaus tuki- ja liikuntaelinterveyden (TULE-terveys) ajankohtaisiin kysymyksiin Suomessa. Työtä on viitoittanut monialainen ohjausryhmä. Kansallisella TULE-ohjelmalla haluamme tehdä näkyväksi tuki- ...ja liikuntaelinongelmien mittavia vaikutuksia kansanterveyteen ja kansantalouteen sekä nostaa esiin myös niiden aiheuttaman inhimillisen kuorman.
Kansallisen Tule-ohjelman julkistamiswebinaarissa puhujina, mm. Ohjausryhmän puheenjohtaja, kuntoutusjohtaja, professori Jaro Karppinen, Eksote, ohjausryhmän jäsen pääjohtaja Markku Tervahauta THL, Ohjelman koordinaattori Marja Kinnunen Tule ry sekä ohjausryhmän jäsen kansanedustaja Sari Sarkomaa.

Kansallisen Tule-ohjelma pdf-tiedostona https://suomentule.fi/wp-content/uploads/2020/11/TULE-Ohjelma-web-final.pdf
[+] Show More