WEBINAARIT PÄÄTTÄJILLE

Kuntalaisten hyvinvoinnista kunnan elinvoimaa – miten se tehdään ja mistä rahat? -webinaari ti 7.9.2021. Webinaarissa puheenvuoroja kuntoutuksen, hyvinvoinnin ja hyvinvointitalouden näkökulmista kuntien valtuutetuille ja luottamushenkilöille sekä viranhaltijoille.

Webinaaritallenne tilaisuudesta

Kansallinen Tule-ohjelma "Kohti tuki- ja liikuntaelinterveyttä tukevaa yhteiskuntaa" vuosille 2020-2025 julkaistiin 24.11.2020. Tilaisuudessa kuultiin terveiset tiedemaailmasta, kuntasektorilta ja päätöksiä tekeviltä.

Webinaaritallenne tilaisuudesta

Tilaisuus valtakunnan päättäjille ja asiantuntijoille jossa keskusteltiin kuntoutuksen tilasta Suomessa. Seminaari järjestettiin yhteistyössä Kuntoutussäätiön, Suomen Kuntoutusyrittäjien, Suomen Luustoliiton, Sosten Kuve-verkoston ja Kuntoutuksen Tutkimus- ja  kehittämisyhdistys Kutken kanssa.

Seminaarin puhujatallenteet

Seminaari kuntapäättäjille, miten tulevaisuuden kunnissa voidaan edistää kuntalaisten terveyttä ja ennaltaehkäisemään rajusti lisääntyviä tuki- ja liikuntaelinongelmia.  Seminaari järjestettiin yhteistyössä Kevan kanssa 26.9.2018.

Seminaarin puhujatallenteet