HELPOMPI TAPA - MATERIAALIT

Mietitkö välillä, että pitäisi tehdä muutoksia elintapoihin, MUTTA…

Useimmille meistä elintapamuutoksen ajattelu tuo pienen syyllisyyden pintaan. Tuntuu, että PITÄISI, mutta ei pysty, ehdi tai jaksa. Tai ettei yksinkertaisesti halua. Omassa mielessä oleva vastarinta johtuu useimmiten siitä, että muutokset tuntuvat liian suurilta ja vaikeilta.

Jos muutos tarkoittaa sinulle kivojen asioiden kieltämistä, ikäviä rajoituksia, pinnistelyä ja kaiken kaikkiaan sellaista keskittymistä, johon et ole valmis tai elämäntilanteesi ei anna mahdollisuutta, niin vastarinta on järkevä tapa reagoida! Miksi edes kokeilla sellaista, jota ei pysty ylläpitämään?!

Muutokset elämäntavoissa tulevat helpommiksi, kun tekeminen on kivaa, sopii arkeesi ja tuo lisää jotain tärkeää tai hyvää elämääsi. Eli kun muutos on sinulle positiivinen.

HELPOMPI TAPA -kortit tukevat sinua positiivisessa elintapamuutoksessa. Jokaisen elintapamuutoksen osiosta löydät myös lisämateriaalia sen tueksi.

Kortteja voi tilata terveydenhuollon käyttöön postimaksun hinnalla, tilaus max. 50 kpl / korttisarja,  muutaman kappaleen tilaukset toimitamme veloituksetta.

HELPOMPI TAPA -korttien tilauksen voit tehdä tästä postimaksun hinnalla, muutaman kappaleen tilaukset veloituksetta.
Korttien tilausmäärät:
Henkilötilaukset 1-3 kpl /korttisarja
Ammattilaiset max. 50 kpl/korttisarja

HELPOMPI TAPA -korttien tilaus