HELPOMPI TAPA MUUTOKSEEN

HELPOMPI TAPA -kortit ovat elintapamuutoksen työvälinesarja, joiden tarkoituksena on auttaa kohti pysyviä elintapamuutoksia. Elintapamuutokset voivat tuntua vaikeilta ja mahdottomilta ajatuksilta, jos muutos tuntuu liian isolta tai liian vaikealta toteuttaa käytännössä. Pysyvän muutoksen tekeminen ei kuitenkaan tarvitse olla niin hankalaa.

HELPOMPI TAPA -kortit auttavat pohtimaan asioita juuri sinun arkeesi sopiviksi ja tukee löytämään juuri sinulle sopivat keinot, jolloin myös mahdollisuus omaksua terveelliset tavat pysyvästi osaksi omaa arkea moninkertaistuu.

HELPOMPI TAPA on (ainakin puoliksi) automaattinen. Sitä ei tarvitse pohtia koko ajan, vaan arjen tilanteet ja asiat muistuttavat siitä ja käynnistävät sen melkein kuin itsestään. HELPOMPI TAPA on vaikuttava. Pienet teot eivät heti tunnu miltään ja siksi niitä ei välttämättä edes ajattele muutoksina – varsinkin, jos ne ovat sellaisia, joita on aiemminkin tehnyt satunnaisesti tai vähemmän.

Näiltä sivuilta löytyy materiaalia terveydenhuollon ammattilaisille ja käyttäjälle sekä lisämateriaalia elämäntapamuutoksen tueksi.

Kortteja voi tilata terveydenhuollon käyttöön postimaksun hinnalla, tilaus max. 50 kpl / korttisarja, muutaman kappaleen tilaukset toimitamme veloituksetta.

 

HELPOMPI TAPA -KORTIT

HELPOMPI TAPA -korttien tilauksen voit tehdä tästä postimaksun hinnalla, muutaman kappaleen tilaukset veloituksetta.
Korttien tilausmäärät:
Henkilötilaukset 1-3 kpl /korttisarja
Ammattilaiset max. 50 kpl/korttisarja

HELPOMPI TAPA -korttien tilaus

Maventa